Yahboom Omnibox

101.75

Op voorraad

Beschrijving

Yahboom Omnibox. Dit is een programmeerbare robot met een unieke doosvorm, de afmeting is ongeveer 100 mm * 87 mm * 70 mm. Het hele voertuig bestaat uit drie printplaten en drie acrylplaten. Twee wielen, het universele wiel en de PCB-driverkaart worden vastgezet met klinknagels, geen schroef nodig, lassen is niet nodig. De drie printplaten zijn: moederbord, uitbreidingskaart en aandrijfkaart, integreren een groot aantal sensoren en verschillende invoer- en uitvoercomponenten zodat de OmiBox veel interessante functies kan bereiken. We hebben ook een kantelwiel aan de achterkant van de robot toegevoegd, waardoor de robot het vermogen heeft om te kantelen en het achterovervallen kan voorkomen. Deze robot ondersteunt grafische programmering van Scratch en Arduino IDE-programmering, het is geschikt voor mensen van verschillende leeftijden. Voor deze robot hebben we ook enkele LEGO bouwsteengaten ontworpen die gebruikers in staat stellen om zelf uit te breiden. Zorg is om de papieren bescherming van de acrylplaten af te halen voordat er gebouwd gaat worden.

Vanaf 10 jaar

Deze set bevat:

Kleine en unieke zwarte doosvorm.
Eenvoudig te installeren door een combinatie van vergelijkbare puzzels te gebruiken, geen schroeven en/of lassen.
Ondersteuning van Scratch-programmering en Arduino IDE-programmering, en we zullen Scratch en Arduino2 leveren in 1 programmeersoftware.
5 uitvoerapparaten: 2 8x8dot matrixschermen (ogen van de robot), 1 zoemer, 8 programmeerbare RGB-lampen, 2 motoren, 4 servo-interfaces.
6 invoerapparaten: 2 programmeerbare knoppen, 1 MIC, 2 infrarood-vermijdingssensoren, 2 tracking-sensor, 1 kleurdetectiesensor en 1 fotoresistor.
Twee afstandsbedieningsmethoden: Bluetooth APP-afstandsbediening, infraroodafstandsbediening.
Meerdere functies: volgen, automatisch obstakel vermijden, volgen, kleurherkenning, geluidscontrole, RGB-verlichting, muziek afspelen, enz.
Met een bouwblok anti-reverse wiel.
De bovenste acrylplaat en de linker en rechter acrylplaten zijn gereserveerd voor de blokgaten en compatibel met het LEGO-blok.
Meer dan 40 soorten experimentcursussen worden gegeven.

Extra informatie

leeftijd-vanaf

10 jaar