Yahboom Hellobot

157.25

Op voorraad

Beschrijving

Yafboom Hellobot.

Dit is een mobiel programmeerrobotplatform op basis van BBC-origineel Micro: bit development board. Voor deze robot hebben we drie verschillende vormen ontworpen: basismodel, clipmodel en liftmodel. De Hellobot programmeerbare robot is ontworpen voor ouder dan 10 jaar. Het is eenvoudig te installeren met een schroevendraaier. Het hele voertuig gebruikt het ontwerp van de omgekeerde aansluitbus en de aangepaste kabel en de netwerkkabelpoort om ervoor te zorgen dat de verbinding eenvoudig en veilig is.

Yahboom intelligente speciale micro: bit building block-functiebibliotheek is meegeleverd, passend bij de verschillende functies van deze slimme auto. Je zou het kunnen gebruiken door de codeblokken rechtstreeks te slepen. Het is niet nodig om de inhoud van het codeblok te bewerken en eenvoudig te programmeren. Van de instap grafische codering tot Python, het kan voldoen aan de studiebehoeften voor studenten in verschillende niveaus.

De Hellobot-programmeerrobot is uitgerust met micro: bit. Micro: bit wordt geleverd met een draadloze netwerkfunctie, we gebruiken dit om meerdere robots één klik toe te laten werken om de gesynchroniseerde actie te voltooien, en meerdere robots kunnen ook worden bestuurd door Bluetooth APP door Android Mobile. Wanneer de mobiele APP zich dicht bij de auto bevindt, wordt de Bluetooth automatisch verbonden en kan de APP worden gebruikt om de auto te besturen om verschillende leuke en interessante gameplay te voltooien.

Daarnaast is deze robot uitbreidbaar, bieden we twee soorten uitbreidingspakketten, clippack en liftpack. In combinatie met je creativiteit kun je eenvoudig een multifunctionele slimme robot maken.

Deze set wordt geleverd zonder Micro:bit

Deze set bevat:

Eenvoudige installatie, unieke vorm
Innovatieve netwerk-gameplay.
Meerdere functies: aanraken van de arm, volgen, vermijding van ultrasone obstakels, volgen, lichte verkleuring, zingen, enz.
Gecontroleerd door IR-afstandsbediening en APP-afstandsbediening door Android mobiel.
Ondersteuning van grafische programmering en Python-programmering, en we zullen gerelateerde tutorials als referentie aanbieden.

Extra informatie

leeftijd-vanaf

10 jaar