Robobloq QScout

99.95

Op voorraad

Beschrijving

De Robobloq Q-Scout biedt kinderen en studenten de kans om op een leuke manier de programmeer vaardigheden te ontwikkelen. Tijdens het bouwen en het programmeren van de QScout wordt het “computational thinking” gestimuleerd. De kinderen worden uitgedaagd om nieuwe ideeën tot leven te brengen op innovatieve en creatieve manieren. Het wordt niet voor niets de “Coolest metal robot to build and code” genoemd.

Robobloq Q-Scout in het kort

  • DIY-robot bouwpakket
  • Engineering workshop
  • Talloze programmeer uitdagingen
  • Programmeer tool via de app en pc
  • Nederlandstalig lesboek

Deze robot spreekt iedereen aan met zijn grote ogen en leuke glimlach. Deze STEM robots worden als uitdagende bouwpakketten geleverd en zijn te programmeren via de op de smartphone en tablet.
Het bouwen van de Q-Scout duurt minder dan 30 minuten.
De Q-Scout voorzien van een sensor die lijnen volgt en obstakels kan ontwijken. Maak de eerste stappen binnen de programmeer wereld en ontwikkel je vaardigheden. Het groene aluminium uiterlijk geeft de robot een uitdagend uiterlijk en maakt hem tevens bestand tegen beschadigingen.

Leer programmeren via de app Leer programmeren op een leuke en eenvoudige manier via je smartphone of tablet. Sleep de stukjes code naar elkaar toe en creëer je eigen handelingen die de robot moet uitvoeren. De app stimuleert het oplossen van problemen en leert de kinderen de basis van het programmeren.