Yahboom Bouwset voor de Micro:Bit

137.50

Op voorraad

Beschrijving

Omschrijving
16-in-1 programmeerbare bouwkit met superkit is ontworpen op basis van BBC Micro: bit, dat is samengesteld uit Super: bit-uitbreidingskaart, servomotor, motor, oplaadbare accu en 358 bouwsteenonderdelen.

We combineren bouwstenen met elektronische apparaten om je bouwstenen tot leven te brengen, maar het kan ook muziek afspelen en kleurrijke lichten realiseren. Enerzijds kunnen kinderen hiermee leren programmeren. Aan de andere kant kan het ook het praktische vermogen van kinderen cultiveren en creativiteit stimuleren door met de bouwstenen te bouwen

Kenmerken
Ontworpen op basis van BBC Micro: bit, uitgerust met Super: bit professionele uitbreidingskaart.
De meest populaire microcontrollers voor kinderen zijn geschikt voor STEAM-onderwijs.

Super: bit-uitbreidingskaart speciaal ontworpen voor Micro: bit kan perfect worden geïntegreerd met bouwstenen, elke vorm bouwen en servoblokken, motoren, RGB-lampen en andere apparaten aansturen.

16 verschillende modellen  + bouwhandleiding
De bouwsteenonderdelen van deze kit worden gedomineerd door blauw en wit, het geheel zit vol met wetenschap en technologie, die in N-modellen kunnen worden gebouwd.

De handleiding bevat montagestappen van 16 soorten modellen en basisinstructie voor het programmeren.

MakeCode-programmering + Python-programmering, geschikt voor gebruikers met verschillende leeftijden.
MakeCode-programmering: het kan de leerdrempel effectief verlagen en de interesse van kinderen in leren vergroten door kleurrijke bouwstenen te slepen en te splitsen

Python-programmering: een reeks tekenopdrachten bestuurt de bouwstenen en schrijft een prachtig hoofdstuk van de makers en bouwsteenenthousiasten.

Ondersteuning APP / game handvat afstandsbediening
Bij het gebruik van verschillende apparatuur om te communiceren met de bouwstenen, kan de gebruiker het plezier van technologie ervaren.

Compatibel met Lego-bouwsteen, verschillende gameplays
16 soorten modellen met meer dan 80 gameplays, zoals spinlopen, helikopterpropellerrotatie, auto-kronkelen, kanonskogels schieten, enz.

Gebruikers kunnen ook uitbreiden met meer legoblokjes en interessantere vormen bouwen.