Tinkamo Play kit

199.95

Op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Tinkamo Smart Building Blocks is een combinatie van logica en STEAM-onderwijs, dat een van de beste leerhulpmiddelen is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar en ouder. Het bevat 5 projecten van beginner tot expert, 300 bouwstenen, die comaptibel zijn met Lego en Lego Techniek, 6 slimme bouwstenen, 5 projecten uit de doos en 20+ STEAM-cursussen.

Kritisch denken – Tinkamo stelt dat leertechnologie niet langer alleen gaat over basistechniek, berekening of kennis, maar over het ontwikkelen van vaardigheden, zintuigen en kritisch denken om technologie creatief toe te passen om een ​​positieve impact te maken in de wereld om hen heen.

Denk digitaal en speel echt – Betrek onze digitale autochtone kinderen bij computationeel denken en moedig hen aan om in de echte wereld te spelen en echte problemen op te lossen. Bouw digitale geletterdheid op door middel van probleemoplossing en iteratie.

Girl power – Tinkamo biedt meisjes een eerlijke manier om vertrouwd te raken met een van de meest waardevolle vaardigheden van de 21e eeuw: coderen.

Creatief vertrouwen – Kinderen kunnen zich creatief uitdrukken met behulp van technologie en vertrouwen winnen. Tinkamo kan de interesses van leerlingen koppelen aan vaardigheden en expertise.

Extra informatie

leeftijd-vanaf

6 jaar