Tinkamo Groepsset

1,250.00

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Tinkamo¬ģ Groepsset¬† is een belangrijke STEAM-leeroplossing voor de kleuterschool en de lagere school die slimme bouwstenen van Tinkamo combineert, coderingstaal op basis van Scratch 3.0, lijncodering en blokcodering om elke leerling een zelfverzekerde leerling te maken.

De Tinkamo groepsset is geschikt om 8 leerlingen in groepjes van 2 tegelijkertijd te laten te leren en te programmeren.

Met 60 slimme bouwstenen kunnen 4 studenten hun projecten tegelijkertijd voltooien. Het curriculum van deze kit biedt meer dan 100 aanlokkelijke uren. Veelzijdige technologie die kan worden toegepast op uiteenlopende onderwerpen.

Motor¬†‚®Č 4, Servo¬†‚®Č 4, Kabel¬†‚®Č 8, Lijnvolger ‚®Č 4, Geluid sensor ‚®Č 4, Afstand sensor¬†‚®Č 4, Kleur sensor ‚®Č 4, Pixel scherm ‚®Č 4, Drukknop ‚®Č 4, Joystick¬†‚®Č¬†4
Schakelaar ‚®Č 4, Schuif ‚®Č 4, Versnellingsbak¬†‚®Č 4, Klauw¬†‚®Č 4, Opbergbox¬†‚®Č 1, Accessoires.

Er zijn 3 handleidingen Art met een opbouw in moeilijkheidsgraad, waarbij handvaardigheid gecombineerd wordt met robotica. Elk lesboek bevat 8 bouw- en programmeer activiteiten. Bij iedere activiteit is een verhalenboekje waarbij via een verhaal een model gebouwd en geprogrammeerd kan worden. Deze kan de leerkracht gebruiken om de activiteit aan de kinderen met een verhaal uit te leggen en hun te helpen aan de slag te kunnen gaan.

Er zijn ook 3 handleidingen Engineering met een opbouw in moeilijkheidsgraad, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de Lego en Duplo die op school aanwezig is. Alle Tinkamo Smart bricks hebben de zelfde noppen als Lego en daarom bruikbaar met Lego of een andere Legoachtige bouwsteen.

Bij deze groepsset horen 3 verschillende software programma’s. Lijn codering, Junior Scratch en Scratch en is daarom geschikt voor kinderen van 4-12 jaar.

 

Extra informatie

leeftijd-vanaf

4 jaar

Handleiding

Download hier de gratis handleiding bij dit product:

Bunny-is-verdwaald.pdf