Gigo 7407 RC Race Car

132.85

Op voorraad

Beschrijving

Gigo 7407 RC Race Car is geen gebruikelijke bouwset waarbij auto’s gebouwd kunnen worden en die met een remote controller aangestuurd worden. Het is een unieke experimenteerset. Deze set biedt de leerlingen om te experimenteren met snelheid en kracht (koppel). De motor biedt de mogelijkheid om de tandwielverhoudingen te veranderen. Er zijn 4 verschillende tandwielen die in de motor passen. Er kan een motor gebouwd worden die voor snelheid gaat of een motor die voor kracht gaat. Leerlingen zullen ervaren dat de ene toepassing consequenties heeft voor de andere. Bij snelheid komt krachtverlies voor en bij kracht komt snelheidsverlies voor. De Nederlandstalige handleiding geeft inzichtelijke informatie over de natuurkunde van auto’s en technische informatie over de opbouw van de auto. Zoals de motor, koppeling, transmissie enz.

Ook zijn er een aantal experimenten, waarbij leerlingen ervaringen op kunnen doen met de verschillende mogelijkheden hoe de tandwielen van de motor gebruikt worden en wat de consequenties daarvan zijn. Uiteraard biedt de set ook ruim de gelegenheid voor het zelf experimenteren en ontwerpend leren.

Gigo 7407 RC Race Car is voor kinderen vanaf 8 jaar. bevat 260 elementen voor 10 modellen. De remote controller heeft 4 kanalen beschikbaar. Als leerlingen wedstrijden zouden houden met diverse verschillende auto’s dan verstoren de remote controller het signaal van de ander niet.

Extra informatie

leeftijd-vanaf

8 jaar