Gigo 7410 Bouwtechniek experimenteerset

68.45

Op voorraad

Beschrijving

Gigo 7410 Bouwtechniek experimenteerset is een set waarbij leerlingen inzichten krijgen in een van de belangrijkste technische basisprincipes. De stabiele constructie. De meest bekende is de driehoeksconstructie, die door zijn vorm een stevige en stabiele bouwvorm is die je overal tegen komt. Is het kruis aan de achterkant van een boekenkast, dan vind je deze constructie terug in de fiets. Ook bij bruggen en gebouwen kom je deze constructie steeds tegen. Daar gaat het vaak over trek- en druk kracht, kracht vectoren enz. Vanaf 8 jaar.

Met Gigo 7410 heeft de leerling een leerset die stapsgewijs leert welke natuurkundige principes gebruikt worden. De handleiding is tevens het leerboek en het bouwboek. Daarin staat de nodige achtergrond informatie over deze bouwtechniek in het dagelijkse leven. Stap voor stap wordt de theorie met de praktijk verbonden en leert de leerling vele vormen kennen. Er is een 48 pagina’s tellende handleiding met veel achtergrond informatie en de 25 modellen en 20 experimenten die daar bij horen. Uiteraard in het Nederlands.

Deze set past volledig in het STEAM onderwijs en stimuleert de inzichten in wetenschap en techniek en de 21e eeuwse vaardigheden in zelfstandig denken en werken en probleemoplossend handelen.

 

De set is leverbaar vanaf november 2017

Extra informatie

leeftijd-vanaf

8 jaar