Weeemake Maker Space kit Advance

2,895.00

Op voorraad

Beschrijving

Weeemake Maker Space kit Advance

Advance Maker Space Kit is een educatieve set die speciaal is ontworpen voor de makerruimte van de school. Het integreert een verscheidenheid aan mechanische en elektronische onderdelen en is geschikt voor grafische WeeeCode-programmering. Het is uitgerust met een set van 2 uitgebreide studieboeken voor de leeftijd van 11 tot 14 + en voldoet aan de vereisten van uitgebreide praktische cursussen van 90-120 minuten. De set bestaat uit 6 verschillende koffers.
De geavanceerde makerruimte is gebaseerd op het thema “controle”. De inhoud van de cursussen is verdeeld in 90% voor programmeren en leren van elektronica en 10% voor projectgebaseerd geïntegreerd leren van toepassingen, waarvan wordt gehoopt dat het het logisch analyseren van studenten verbetert, de basiskennis van het programma consolideert, leert om de algemene sensor toe te passen en actuatormodules, en ontwikkel uitgebreide probleemoplossende mogelijkheden in de geïntegreerde projectpraktijken. Met de verhaallijn “Maker Carnival”, is het leerboek geschreven met 5 eenheden (32+ lessen), die een voor een verder gaan, van gemakkelijk tot moeilijk, om studenten te helpen professionele en gepersonaliseerde Maker te worden.

De set bestaat uit 4 sets met elektronische onderdelen en 2 sets met mechanische onderdelen. Losse groepen van 2-4 leerlingen kunnen werken met een van de sets om dan gezamenlijk met alle groepen studenten een eindontwerp uit te werken. Het maken van een deelcomponent van een groter project is een leermethodiek die past binnen het realistisch werken en wel gezamenlijk aan een eindresultaat te kunnen werken, waarbij deelverantwoordelijkheid leid tot gezamenlijke verantwoordelijkheid. Een ieder is afhankelijk van de ander.

Extra informatie

leeftijd-vanaf

12 jaar