Artec Robo

250.00

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Artec Robo, de ideale startset voor robotica en programmeren. Het is het kleine broertje of zusje van Artec Innovator Academy.

De set bevat een servomotor en een gelijkstroommotor, een Arduino om aan te sturen en te programmeren, een druksensor, een geluidssensor, een lichtsensor, een IR sensor, een zoemer en 3 soorten LED’s. Uiteraard met de bijbehorende bouwstenen om realistische modellen te bouwen. De grote diversiteit van de sensoren biedt de mogelijkheid de diverse toepassingen van sensoren in het dagelijkse leven na te bootsen en zelf te programmeren. Artec Robo is de ideale set om leerdoelen voor computing te combineren met leuke en leerzame activiteiten.

Bij deze set horen 4 lesboeken die de volgende thema’s behandelen. Automatische deur, Een lichtshow maken, Stop en Ga en Maak een robot auto. Ieder thema is weer onderverdeeld in een aantal lessen. De lessen zijn in het Nederlands. De software in het Engels.

Leerlingen kunnen zelfstandig met de set en het lesmateriaal werken. Het biedt ruime mogelijkheden bij het onderzoekend en veel uitdaging bij het ontwerpend leren. Geschikt vanaf 8 jaar

Extra informatie

leeftijd-vanaf

8 jaar