Weeemake mini DIY STEAM robot Kit

124.95

Op voorraad

Beschrijving

Wat is Weeemake mini DIY STEAM Robot Kit?

Weeemake mini DIY STEAM Robot Kit is een startset om met de robotica- en makerswereld kennis te maken. Met een reeks beginnersvriendelijke instructies leert hij je de stap voor stap kennis van robotica, elektronica en programmeren.

Verbeterde hands-on mogelijkheid

Met stevige mechanische onderdelen, eenvoudig te gebruiken elektronische modules zoals ELF mini, RGB ultrasone sensor, lijnvolgsensor, geluidssensor, lichtsensor, zoemer, LED’s, IR-ontvanger, Bluetooth-module, krijg je een verbeterde handsover ervaring met het bouwen van een robotauto die draadloos kan worden geprogrammeerd.

Eenvoudige maar krachtige WeeeCode

Weeemake mini DIY STEAM Robot Kit is volledig compatibel met WeeeCode, een grafische programmeeromgeving op basis van Scratch 2.0 & 3.0 Open Source Code. Het maakt programmeerprojecten en interactieve applicaties eenvoudiger door eenvoudig codeerblokken te slepen en neer te zetten.

Ondersteuning Scratch & Arduino Programming

Leren programmeren is veel leuker wanneer uw code een robot bestuurt. Gebaseerd op een Arduino-bord leert deze kit je alles over het programmeren van een microcontroller-bord om fysieke objecten te besturen met behulp van sensoren.

Bediening en code met één aanraking

WeeeMake APP is een controle- en programma-applicatie ontworpen voor Weeemake-robot. Het biedt zes modi om met je robot actief bezig te zijn, zoals handmatige bediening, lijn volgen, obstakels vermijden, muziek, spraakbesturing en codering.

Gemakkelijke bedrading

Modules in deze kit zijn allemaal uitgerust met RJ11-poorten voor eenvoudige bedrading. Door de modules met elkaar te verbinden, kunnen robots op een heel snelle manier worden gebouwd. Alle bedrading is eenvoudig en zeer schoon.

 

Deze set bestaat uit:

• Naam: ELF mini V2.1
• Microchip: Atmega 328P
• Poort: 4 x RJ11 (verbinden met RJ11-sensor en modules)
2 x DC motorpoort
1 x communicatiepoort (Bluetooth)
• Elektronica: 1 x geluidssensor
1 x lichtsensor
1 x zoemer
1 x IR-ontvanger
2 x gele LED
2 x rode LED
• Stroomindicator: 4 x blauwe LED
• Stroomschakelaar: 1 x drukschakelaar (robot in- / uitschakelen door aan te raken wanneer tuimelschakelaar is uitgeschakeld)
1 x Tuimelschakelaar (wanneer de tuimelschakelaar is ingeschakeld, kan niet worden uitgeschakeld met de aanraakschakelaar)

Extra informatie

leeftijd-vanaf

8 jaar