UARO 2 Coderen met een CPU en een remote controller

165.00

Op voorraad

Beschrijving

UARO 2 is de opvolger van UARO 1. Om deze set te gebruiken heb je ook UARO 1 nodig. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit is de volgende stap om kleuters coderen te leren. Als belangrijk nieuwe onderdeel bevat deze set een CPU, een Remote controller, druksensoren, een remote ontvanger en muziek module. De CPU fungeert als het brein van de robot en voert de opdrachten uit die door de remote controller en de sensoren gegeven wordt. De LED lampen en motoren komen van de UARO 1.

In alle modellen worden motoren gebruikt, zodat de robot nog levendiger wordt voor de kinderen.  Sensoren en andere elektronische onderdelen zijn stevig van materiaal. De kabels extra dik, zodat kinderen er veilig mee kunnen werken.

Door gebruikt te maken van de unieke schroevendraaier en de speciale manier van schroeven kunnen kinderen gemakkelijk hun uitdagende modellen bouwen vanuit de handleiding. UARO biedt kinderen niet alleen een uitdagende omgeving om te leren coderen, maar ook ruimtelijke inzicht bij het bouwen van de diverse modellen. De modellen worden stapsgewijs weergegeven, zodat kinderen niet te veel onderdelen tegelijk moeten gebruiken.

Het bestaat uit een werkboek van 55 pagina’s en een handleiding van 234 pagina’s waarin de bouwvoorbeelden van 12 modellen : Pterosaurus, Vogel, Slak, Schorpioen, Ventilator, Spookbeest, Krab, Kever, Goblin, Drummer, Hibiscus en Katapult. Uiteraard kunnen de kinderen ook zelf hun eigen robots bouwen.

LEVERING SEPTEMBER 2019

Extra informatie

leeftijd-vanaf

4 jaar