UARO 1 De startset voor coderen voor kleuters

165.00

Op voorraad

Beschrijving

UARO 1 is de eerste stap in robotica. De startset, een serie van 4 opeen volgende sets, is voor kinderen vanaf 4 jaar. Het biedt kleuters de mogelijkheid om actief bezig te zijn met het bouwen van uitdagende modellen. Het is de eerste stap in coderen voor kleuters.

UARO 1Ā bestaat uit een set bouwmateriaal en elektronica, een handleiding met bouwvoorbeelden voor 12 modellen en een werkboek. De handleiding bevat 150 pagina’s en het werkboek 57 pagina’s . Het werkboek past binnen thematisch onderwijs, waarbij kleuters een diversiteit van uitdagende activiteiten krijgen en daarbinnen hun robot kunnen programmeren en aansturen. Handleiding en werkboek worden op CD bijgeleverd. Dit maakt het mogelijk zelf de activiteiten uit het werkboek te printen en meerdere kinderen hieraan te laten werken. Met of zonder de set.

Door gebruikt te maken van de unieke schroevendraaier en de speciale manier van schroeven kunnen kinderen gemakkelijk hun uitdagende modellen bouwen vanuit de handleiding. UARO biedt kinderen niet alleen een uitdagende omgeving om te leren coderen, maar ook ruimtelijke inzicht bij het bouwen van de diverse modellen. De modellen worden stapsgewijs weergegeven, zodat kinderen niet te veel onderdelen tegelijk moeten gebruiken.

De batterijhouder heeft 4 aansluitmogelijkheden waar de motoren en de LED op aangesloten kunnen worden. Door op de rode knop op de batterijhouder te drukken kan de robot geactiveerd worden.

De uitdagende modellen van UARO 1 zijn: Robotvriend, Schommel, Tafel en stoel, Schoolbus, Fotolijstje, Puppy, Kikker, Vlinder, Brandweerwagen, Giraffe, Ambulance en Kraan.

Extra informatie

leeftijd-vanaf

4 jaar