Matatalab Lite

109.00

Op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Matatalab Lite is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar voor de ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden, kritisch denken, creativiteit en samenwerking van de kinderen via praktische codeergameplays. Kinderen ontdekken het plezier van basiscoderingsconcepten zoals sequencing, conditionals en debuggen en zullen constant worden uitgedaagd met geavanceerde taken.
Het bestaat uit een responsieve robotauto en een draadloze controller met 3 modi

Bedieningsmodus

Bedien de robot handmatig: ontwikkel hand-oog coƶrdinatie en manipulatie

Kinderen kunnen de Controller als afstandsbediening gebruiken of de besturing overnemen met de gyro-functie. De gyro-functie regelt de richting van de robotauto door de rotatie van de pols. Wanneer de robotauto verschillende kleuren tegenkomt, maakt de robot ook geweldige geluiden!

Coderingsmodus

Controleert robot automatisch: ontwikkel probleemoplossend, logisch denken en geheugen

Door op de pijltjestoetsen op de controller te drukken, kunt u de robotauto coderen waar hij naartoe moet! De specifieke lampjes op de controller helpen kinderen hun opdrachten te onthouden en helpen ze bij het uitvoeren van “foutopsporingsopdrachten”. Kinderen leren fundamentele coderingsconcepten en kritische denkvaardigheden door middel van interactieve games en hands-on spelen.

Sensormodus

Detecteer geluid, kleur, licht, infrarood (IR), gyroscoop, aanraken, verzenden en ontvangen van berichten

Wanneer uw kinderen klaar zijn voor de volgende uitdaging (vanaf 6 jaar), kunnen ze leren hoe ze de sensormodus kunnen gebruiken. De sensormodus kan worden ontgrendeld via een extra besturingskaart, een commandotoren en de sensorcoderingsblokken of door de Matatalab-app te downloaden.
Met de sensormodus kan de robotauto omgevingsgeluiden detecteren en erop reageren, obstakels beoordelen en vermijden, door bepaalde kleuren worden bestuurd en zelfs op licht reageren!

 

 

Extra informatie

leeftijd-vanaf

3 jaar