Nieuw Allnet Brick”R”knowledge

Brick’R’knowledge is een flexibel uitbreidbaar elektronisch systeem om te leren en te onderwijzen, te experimenteren en te ontwikkelen. Het bijzondere aan onze elektronische sets is dat de individuele stenen via een stekkersysteem worden aangesloten. Zo realiseer je snel zelfs complexe schakelingen. Daarnaast kun je de stenen in verschillende hoeken pluggen. Elke steen bevat twee contacten die grond bevatten.
Bovendien kunt u elk circuit gemakkelijk uitleggen en documenteren. Omdat het systeem is gebaseerd op open source, kun je je eigen stenen ontwikkelen en je eigen experimenten maken. Brick’R’knowledge is bij uitstek geschikt voor prototyping en kan worden gebruikt in scholen, beroepsopleidingen en universiteiten. Graag nodigen we alle makers onder u uit om onze stenen te leren kennen.

Elk van onze sets bevat een handleiding met nuttige uitleg over de stenen en met experimenten in eenvoudige stappen en met duidelijke afbeeldingen en afbeeldingen.

De Brick’R’knowledge-sets zijn bij uitstek geschikt voor het bouwen van technische experimenten, het overbrengen van leerinhoud en het ontwikkelen van innovaties op elektrotechnisch gebied.

In één oogopslag: voordelen van Brick’R’knowledge

  • Ongecompliceerde uitwisseling van stenen en verandering van circuits door de stenen met elkaar te verbinden.
  • Eenvoudige documentatie en het delen van het juiste schakelschema door het maken van foto’s van het circuit.
  • Robuust en stabiel stekkersysteem door te openen kunststof behuizingen en hermafrodiet connectoren met vier polen die ook voor 3D constructies zorgen
  • Compacte circuits door terugkeer van aarde
  • Didactisch opgestelde handleidingen en nieuwe projecten en ideeën elke dag via een groeiende community